Yhteistyökumppanit

TALVET RINTEESSÄ JA KESÄT VIHERIÖLLÄ

SUOMEN GOLFLIITTO
Kesäisin Catmandoo viihtyy golfin parissa. Tuotemerkki on tehnyt pitkään yhteistyötä Suomen Golfliiton kanssa. Suomen golfmaajoukkue pelaa Catmandoon vaatteissa ja osallistuu ympärivuoden eri golfkisoihin maailmalla. Pelaajilla on tärkeä rooli Catmandoon golfmalliston tuotekehityksessä testaamalla tuotteiden ja materiaalien toimivuutta. Tiesitkö, että golf palaa olympialaisiin vuonna 2016 Rio de Janeirossa? Edellisen kerran golf oli mukana olympialaisissa vuonna 1904.

GOLFLIITTO.fi

SUOMEN FREESTYLEMAAJOUKKUE
Catmandoon monivuotinen yhteistyökumppani, Suomen freestylemaajoukkue, on antanut oman vahvan ja vaativan panoksensa lasketteluvaatteiden tuotekehitykseen ja -testaukseen. Joukkue on kisannut kaudella 2015-2016 Catmandoon uusissa laskuasuissa, jotka tulevat kuluttajamyyntiin syksyllä 2016. Suomen freestylemaajoukkue kisaa slopestylessa, kumpareissa, ski crossissa ja half pipessa.

SKISPORT.fi

BUSINESS SOCIAL COMPLIANCE INITIATIVE(BSCI)
Eurooppalaisten kauppaketjujen vuonna 2003 kehittämä sosiaalisen laadunvalvonnan malli, jonka tavoitteena on ns. riskimaiden tavarantoimittajien työolojen parantaminen kansainvälisten sopimusten vaatimalle tasolle sekä selkeyttää ja yhtenäistää yritysten tekemää tavarantoimittajien valvontaa. Yhteistyön tavoitteena on varmistaa, että kuluttajille tarjottavat tuotteet on valmistettu sosiaalisesti ja eettisesti hyväksyttävissä tuotanto-olosuhteissa.

BSCI-INTL.org