MEIDÄN TIIMI

Meillä on ilo työskennellä mahtavien ihmisten kanssa. Haluamme oppia koko ajan lisää, jotta olisimme päivä päivältä parempia. Siksi olemme koonneet tiimiimme huippuosaajia. Haluamme viedä tuotteitamme heidän kanssaan eteenpäin, jotta voisimme tarjota parasta mahdollista laatua ja vapauden tunnetta myös sinulle.

 

SUOMEN GOLFLIITTO
Catmandoo viihtyy viheriöllä! Pitkäaikainen yhteistyö Golfliiton kanssa on mahdollistanut tuotteiden ja materiaalien testaamisen käytännössä. Lisäksi valloitamme maailmaa pelaajien vaatettajina golfkisoissa, joita pelataan ympäri vuoden. Iloitsemme myös siitä, että golf on tehnyt paluun olympialajiksi! Haluamme osaltamme vaikuttaa myös siihen, että sinun pelisi kulkee. Tai vaikkei aina kulkisikaan, niin ei ainakaan jäisi varusteista kiinni.

 

 

KALLE PALANDER
Kallen vauhti ei hiljene, vaikka aktiiviura alppihiihdossa on jäänyt taakse. Tämä kaveri vie Catmandoon asennetta eteenpäin, missä päin maailmaa liikkuukin. Saamme kehittää tuotteitamme konkarin avustuksella, sillä hän jos joku tietää, mitä varusteilta mäessä vaaditaan. Olipa kyseessä golfkenttä tai luminen rinne, niin Catmandoo kulkee Kallen matkassa mukana.

 

URSULA WICKSTÖRM
Suomen parhaiden kanssa on turvallista tehdä töitä. He tietävät, mitä varusteita ja vaatteilta vaaditaan, ja me haluamme vastata vaatimuksiin. Golf-ammattilaisen arki vie maanosasta toiseen, ja me huolehdimme siitä, että asianmukaiset ja tyylikkäät vaatteet viimeistelevät ammattilaisen asenteen ja siivittävät voittoon.

 

 

 

SUOMEN FREESTYLE-MAAJOUKKUE
Kesällä putataan, talvella lasketaan! Freestyle-maajoukkueen kanssa yhteinen taival on kestänyt jo usean vuoden ajan. Tuotteemme pääsevät usein testattavaksi rinteeseen, jonka jälkeen ne viimeistellään sopiviksi vaihteleviin olosuhteisiin. Maajoukkuelaskijoille suunnitellut tuotteet ovat myös sinun saatavillasi. Laadusta emme tingi. Olipa kyseessä kisaolosuhteet tai lomarinteet, niin Catmandoo viihtyy kanssasi.

 

 

JOKERIT
Missä Jokerifani, siellä Catmandoo. Olemme omalta osaltamme viemässä Jokerit-henkeä halliin ja sen ulkopuolelle. Fanit ovat ottaneet tuotteet omakseen, ja miksipä eivät olisi, kun tuotteet on suunniteltu ja räätälöity vain ja ainoastaan faneja varten.