Käyttöehdot

CATMANDOO verkkokaupan käyttäjäsopimus

 1. Sopimuksen osapuolet
 2. Käyttöoikeus
 3. Rekisteröityminen
 4. Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet
 5. Henkilötietojen kerääminen ja käyttö
 6. Tilaaminen
 7. Tuotteiden hinnat
 8. Toimitus
 9. Peruuttaminen ja palautukset
 10. Muutokset palveluun ja tähän sopimukseen
 11. Hinta- ja tuotetieto
 12. Riitojen ratkaisu

 

1. Sopimuksen osapuolet

Tämä sopimus sisältää Oy Sultrade Ltd (Palvelun tarjoaja) ylläpitämän Catmandoo -verkkopalvelun (Palvelu) käyttöä koskevat ehdot. Käyttäessään Palvelua, ostaessaan tuotteita Palvelusta tai rekisteröityessään Palveluun Käyttäjä hyväksyy tästä sopimuksesta ilmenevät ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot:

Oy Sultrade Ltd / Verkkokauppa
Linnoitustie 2 A, 02600 Espoo
Y-tunnus: 2008341-3

 

2. Käyttöoikeus

2.1. Yksityiset kuluttajat. Palvelu on tarkoitettu yksityisille täysi-ikäisille kuluttajille.
2.3. Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palveluntarjoajalle.

 

3. Rekisteröityminen

3.1. Käyttäjä voi rekisteröityä Palvelun käyttäjäksi täyttämällä rekisteröitymislomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen sekä salasanan. Käyttäjä voi tilata tuotteita myös rekisteröitymättä.
3.2. Tilaamalla tuotteita Käyttäjä vakuuttaa tutustuneensa näihin ehtoihin, hyväksyy ne ja sitoutuu noudattamaan niitä.
3.3. Rekisteröityminen on maksutonta.

 

4. Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikista hänen käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tehdyistä tilauksista. Käyttäjä on vastuussa käyttäjätunnuksensa ja salasanansa salassapidosta.

 

5. Henkilötietojen kerääminen ja käyttö

5.1. Palveluntarjoaja vastaa käyttäjän antamien tietojen asianmukaisesta käsittelystä ja käyttäjän yksityisyydensuojan säilymisestä henkilötietolain 22.4.1999/523 mukaisesti. Käyttäjän antamat tiedot tallennetaan palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin asiakassuhteen ylläpitämistä varten. Tilauksen suorittamiseksi pakollisia tietoja ovat Käyttäjän etunimi, sukunimi, lähiosoite, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
5.2. Palvelun tarjoaja ei luovuta keräämiään henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.
5.3. Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.
5.4. Palvelun tarjoaja pidättää itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.
5.5. Käyttäjällä on oikeus tarkastaa, muuttaa tai poistaa itseään koskevat tiedot asiakasrekisteristä.
5.6 Käyttäjän antamia tietoja Catmandoo verkkokauppa -asiakasrekisteriä varten säädellään rekisteriselosteemme perusteella. Käyttäjä vastaa siitä, että annetut tiedot ovat totta ja täydellisiä ja tietoja päivitetään tarvittaessa. Emme koskaan luovuta tietoja kolmannelle osapuolelle. Liittymällä Catmandoo verkkokauppa -asiakasrekisteriin suostut säännöllisesti vastaanottamaan viestejä Catmandoo verkkokauppa -asiakasrekisteristä. Voit milloin tahansa peruuttaa jäsenyytesi klikkaamalla Unsubscribe-kohtaa sähköpostiviestissä. Jos peruutat jäsenyytesi Catmandoo verkkokaupan asiakasrekisterissä, et enää vastaanota viestejä ja joudut rekisteröitymään uudelleen, mikäli haluat liittyä uudelleen Catmandoo verkkokaupan -asiakasrekisteriin.

 

6. Tilaaminen

6.1. Palvelusta tilattaessa sitova kauppasopimus syntyy, kun Palvelun tarjoaja lähettää Käyttäjälle tilausvahvistuksen, jossa tuotteen saatavuus ja toimitus vahvistetaan.
6.2. Palvelun tarjoaja pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

 

7. Tuotteiden hinnat

7.1 Tuotteen hinta on palvelun sivulla tuotetietojen yhteydessä tilaushetkellä näkyvä hinta.
7.2 Hintaan lisätään toimituskulut. Maksu on tilauskohtainen, ellei toisin mainita. Kulloinenkin toimitusmaksu ilmenee Palvelussa ennen tilauksen suorittamista.
7.3 Palvelussa hinnat ja kuljetuskustannukset ilmoitetaan käyttäjälle euroissa (EUR).
7.4 Myytäessä ja kuljetettaessa tuotteita hinnat sisältävät Suomen lainsäädännön mukaisen arvonlisäveron.

 

8. Toimitus

8.1. Palvelun tarjoaja toimittaa myymänsä tuotteet Käyttäjälle kolmannen osapuolen kanssa tekemänsä kuljetussopimuksen perusteella.
8.2. Kuljetuskustannukset lisätään tilauksen hintaan toimitustavan mukaisesti.
8.3. Tuotteiden toimitusajat määräytyvät tuotekohtaisesti. Toimitusaika riippuu tuotteen saatavuudesta ja lähetyksen määränpäästä. Voimassa olevat toimitustavat ilmenevät kulloinkin Palvelusta.
8.4. Palvelun tarjoaja ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Catmandoo-verkkokaupan suoritusvelvollisuus kauppasopimuksen osalta lykkäytyy eteenpäin, mikäli vallitsee sellainen olosuhde, joka ei kohtuudella ole Catmandoo-verkkokaupan vaikutusmahdollisuuksien piirissä, kuten esimerkiksi lainsäädännön muutos, viranomaistoimenpide, lakko, kauppasaarto, ilkivalta, sota, terrorismi, tulipalo, tulva, luonnonkatastrofi tai muu vastaava tapahtuma. Mikäli lykkääntyminen kestää yli 2 kuukautta on sekä sinulla että Catmandoo-verkkokaupalla oikeus purkaa sopimus välittömästi ilman velvollisuutta maksaa vahingonkorvauksia.
8.5. Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden toimittaa tilatut tuotteet eri lähetyksissä. Tällöin toimituskulu peritään vain 1. lähetyksen osalta.
8.6. Palveluntarjoaja vastaa tuotteen häviämisestä tai rikkoutumisesta kuljetuksen aikana siihen asti, kun asiakas on kuitannut tuotteen vastaanotetuksi.

 

9. Peruuttaminen ja palautukset

9.1. Kuluttajalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tekemällä verkkokaupassa sähköinen palautusilmoitus Palvelun tarjoajalle neljäntoista (14) päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautus ja peruutusoikeus ei koske hygieniasyistä uima-asuja ja alusvaatteita ml. tekniset kerrastot. Tuotteen palautus on maksutonta.

Palautuksen ehtona on, että:

 1. Tilaus tulee peruuttaa myyntiehtojen mukaisesti tekemällä sähköinen palautusilmoitus viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta
 2. Tuote on käyttämätön
 3. Tuote on siinä kunnossa, jossa ostaja sen vastaanotti ja kaikki tuotteeseen kuuluvat osat ovat tallella ja riippulaput kiinnitettyinä
 4. Tuote on pakattu alkuperäiseen pakkaukseensa tai vastaavalla tavalla
 5. Jalkineiden laatikko on siinä kunnossa missä ostaja sen vastaanotti
 6. Tuotteella ei ole palautusoikeutta, jos tuote on palautettu ainoastaan tuotteen omassa tuotepakkauksessa (koskee myös kenkälaatikoita) tai jos tuote on riittämättömän pakkauksen johdosta kuljetuksessa vahingoittunut tai likaantunut.

9.2. Tuote tulee palauttaa välittömästi tilauksen peruuttamisen jälkeen.
9.3. Tilauksen palauttaja on vastuussa tuotteiden mahdollisesti vahingoittumisesta palautuskuljetuksen aikana. Sen vuoksi on tärkeää, että tuote pakataan huolellisesti siten että se ei vahingoitu kuljetuksen aikana. Tuotteen on oltava käyttämätön ja se on lähetettävä takaisin vahingoittumattomassa alkuperäispakkauksessa. Kaikkien pakkausmerkintöjen on oltava paikoillaan ja käyttöohjeiden on oltava mukana paluulähetyksessä. On tärkeää, että käytetään suojapakkausta ja että teippiä tai muuta materiaalia ei kiinnitetä suoraan alkuperäispakkaukseen. Sultrade pidättää itselleen oikeuden hyväksyä tai hylätä tuotteiden palautuskelpoisuus.

9.4 Kadonneet asiakaspalautukset. Jos asiakkaan lähettämä asiakaspalautuslähetys katoaa matkalla Postin varastoon, korvaamme kadonneiden tuotteiden hinnan asiakkaalle ainoastaan, jos tilaajalla on lähetyksen seurantakoodi ja kuitti, jolla voidaan osoittaa, että tuote on jätetty Postille kuljetettavaksi.

9.5 Noutamattomat lähetykset. KSL 6 luvun perusteella tavaran passiivinen noutamatta jättäminen noutopaikasta ei ole etämyyntisopimuksen pätevä peruuttamistapa. Lähetyksen noutamatta jättäminen on syy kaupan purkautumiseen.

 

10. Muutokset palveluun ja tähän sopimukseen

Palveluntarjoaja pidättää itselleen oikeuden tehdä milloin tahansa muutoksia palveluun, ehtoihin ja tähän käyttäjäsopimukseen.

 

11. Hinta- ja tuotetieto

Mikäli varastotiedoissa tai hinnoissa esiintyy virheitä, pidättää Catmandoo oikeuden purkaa kauppasopimuksen. Mikäli tuote on loppunut tai sitä ei muutoin ole enää saatavissa, Catmandoolla ei ole velvollisuutta toimittaa tuotetta, mutta Catmandoo voi ehdottaa vaihtoehtoista tuotetta. Kaikki kuvat tietoineen on tarkoitettu havainnollistavina tietoina, eikä Catmandoo voi varmuudella taata, että ne kuvaavat tuotteen tarkkaa ulkonäköä ja laatua. Catmandoo pidättää oikeuden tilauksen perumiseen "selvien hintavirheiden" kohdalla. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa merkittävästi ja selvästi huomattavasti tuotteen oikeasta hinnasta.

Selvä hintavirhe voi olla muun muassa seuraavat esimerkit

- jos tuotteella on verkkokaupassa hinta 0,00 euroa tai ei hintaa ollenkaan

- jos takin normaalihinta on 150,00 € ja hinnaksi ilmoitetaan verkkokaupassa esimerkiksi 15,00 € tai vastaava huomattavan alhainen hinta.

Em. tapauksissa virheellinen hinta on niin selkeästi oikeasta hinnasta poikkeava, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän virheellisyys.

 

12. Riitojen ratkaisu

Kaikki tätä sopimusta koskevat erimielisyydet, joita ei voida neuvotteluteitse sopia, ratkaistaan Espoon käräjäoikeudessa Suomen lainsäädännön mukaan.